Založil som toto téma ,lebo mi strašne chýba vzájomná komunikácia medzi skupinou ludí,ktorí majú spoločný ciel.
Každý,komu spomeniem Bi .opcie tak na mňa pozerá ako debil a nechápe o čom to je....ale asi to poznáte aj vy..
Teda obchodovaním sa zaoberám už cez dva roky s asi pol ročnou prestávkou a myslím si,že som už čosi málo pochopil.
Ako sa hovorí škola je drahá a tak som ako každý začal s demom.Všetko OK ,a tak som vložil prvých 700.-Eur a išiel na ostro..
HA HÁ za dva dni som bol v pr.... Za svoje je to celkom inak a tak som prišiel na to,že zasa tak lahké to nebude..Medzi tým som do toho napchal ešte o mnoho viac.Pred tromi mesiacmi som začal už ako tako zarábať a prestal som robiť všelijaké nezmyselné a hlavne komplikované blbiny..
Teraz už som si zostavil dve strategie ktoré stále pilujem a ktoré mi celkom fungujú..
Teda k veci,aby som sa podelil o moje poznatky a skúsenosti.Treba...
Indikátor CCI ,keď ho prestavíš tak na 10 podla 5minTF bude v horných a spodných úrovniach ukazovať skoro presne ,kedy sa svieca otočí.Všade vysvetlujú aké indikátory ,ale nikde nieje napísané ako si ích nastaviť pre čo najpresnejšie nastavenia podla toho na čo ich potrebuješ.Čo va na to???Budem vďačný za každý príspevok