AllHugo-Rex je...
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
AllHugo-Rex
- Dátum registrácie: Ut 19 02, 2008 12:37 am
Re: AllHugo-Rex je...
Ďakijem za znázornenie, no neviem čo si chceš takým čosi dokázať.jonatanus napísal:
nastavat som ta nechcel, aspon dokym si nebudem 100% isty ze vies, ze edbusy je podvod a to som si isty este neni... potom ta predpokladam filip zabanuje a prispevky zmaze, ale pokial by bola pravda taka, ze si len obet co naivne veri panovi zouzelkovy, potom to bude pre filipa asi tazsie.. 
ale aj tak si myslim ze by si sa mal vratit k tomu zachranarstvu a to nemyslim nijak urazlivo, ja si takych ludi vazim, narozdiel od panov zouzelkov a podobnych..... co zarabaju na nestasti druhych ludi.. takym by som najracej rozbil hubu
ale aj tak si myslim ze by si sa mal vratit k tomu zachranarstvu a to nemyslim nijak urazlivo, ja si takych ludi vazim, narozdiel od panov zouzelkov a podobnych..... co zarabaju na nestasti druhych ludi.. takym by som najracej rozbil hubu
-
AllHugo-Rex
Komu niet rady, tomu niet pomoci! Daj mi pokoj s EdBuSy! Nech už tak alebo onak to dopadne s EdBuSy tak Ty svojím jednaním nič na tom nezmeníš. Doteraz si mi nedal odpoveď na moje otázky, konkrétne cielene Tebe. Netvár sa, že ma poznáš, lebo ma vôbec nepoznáš a určite nevieš aké záujmy mám ja ...jonatanus napísal:zachranarstvu a to nemyslim nijak urazlivo, ja si takych ludi vazim, narozdiel od panov zouzelkov a podobnych.....
nieco predsalen zmenit mozem, pokial sa podari zachranit aspon jednemu idiotovy co by to chcel skusit, tych 10tisic, budem spat (narozdiel od teba) velmi dobre.AllHugo-Rex napísal:Nech už tak alebo onak to dopadne s EdBuSy tak Ty svojím jednaním nič na tom nezmeníš.
smutne je ze zatial s tym oficialne zrejme nikdo nic robit nemoze, takze ti financne negramotni naivni chudaci co na to naletia su odkazani len nato, aby im niekdo povedal nech to nerobia..
-
AllHugo-Rex
Lenže také sa nebude musieť nič stať a nemáš dôvod robiť si starosti...jonatanus napísal:pokial sa podari zachranit aspon jednemu idiotovy co by to chcel skusit, takze ti financne negramotni naivni chudaci co na to naletia su odkazani len nato..
jak to ty mozes vedet? ked uz teda odhladnieme od tych milion argumentov ze je to evidentne podvodAllHugo-Rex napísal:Lenže také sa nebude musieť nič stať a nemáš dôvod robiť si starosti...
-
AllHugo-Rex
Šak práve Ty nemáš argumenty a nič také si nevytiahol, aby si ma presvedčil.jonatanus napísal:ked uz teda odhladnieme od tych milion argumentov ze je to evidentne podvod
pytal som sa jak mozes vedet, ze to nieje podvod. nato mi prosim odpovedz.AllHugo-Rex napísal:Šak práve Ty nemáš argumenty a nič také si nevytiahol, aby si ma presvedčil.
argumentov tu mas milion, ani jeden si nevyvratil...
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
tému Edbusy rozhodne mazať nebudem. Je dobré ak i tam potenciálny záujemca o úver nájde nejaké informácie. Spôsob Hugovho jednania aj argumentácie asi každého presvedčí, že to nie je v poriadku. Každý si pritom spomenie, že všetky pyramídy a masové oblbováky sa chovajú rovnako.
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
Výborný nápad to hlasovanie ale chýba možnosť "naivný dobrodinec, ktorý geniálne robí zo seba blázna", ale tým netvrdím, že by som si chcel zahlasovať..
Ja by som len chcel dodat, ze AllHugorexovi treba nieco predsalen uznat... spravit 50 prispevkov za 1 a pol dna registracie to sa len tak nevidi
... spam narobil riadny, dufam ze sa ukludni, nejak za nim nestiham 
cece chlapik nahovara ludi na edbusy a este nema problem zverejnit svoju fotku na nete
bud ma tolko odvahy alebo naozaj nevie do coho sa zaplietol
link zmazany
ale asi ten album pre verejnost dlho nebude ..
bud ma tolko odvahy alebo naozaj nevie do coho sa zaplietol
link zmazany
ale asi ten album pre verejnost dlho nebude ..
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovať používateľa:
Zamykám a mažem ten link. Vtipné to bolo, ale Hugo sa už ukludnil a pomaly mu asi dôjde aj to, že s EDbusy je niečo v neporiadku.