Chodieval som sem uz dlhsie citat denniky aco za nakupy som tu videl

s pozdravom nestastny zemepan, nazory bedace vitane
museli by sme vidiet vsetky trejdy za to cele obdobienestastny zemepan napísal: ↑Št 26 11, 2020 9:39 pmguta faja aj s bohacmi...pytal som sa có si o tom myslite, nie kolkokrat to mam este otocit aby som bol jak janosik ci kocner
tvoj 2. príspevok:Nostalgia ked vidim ten mt4 report. Tipujem to na marginale a asi aj risk per trade/idea. 60% DD
Neotvoríš, neuvidíš, nevieš... ale stále tipuješ a v podstate tak len hejtuješNeotvaral som ten excel ale tipujem, ze to bol gambling all in, all out. Ktory parkrat vysiel.
Nostalgia z toho mt4 reportu, lb take som uz videl davno davno
Toto je zatiaľ najpodstatnejší príspevok k tvojmu tradingu.osamely chodec napísal: ↑Pi 27 11, 2020 5:37 pmmne staci 72% win a avg win ku avg lost 11,88:18,74 SUPER VYSLEDOK.
tomáš virdzek napísal: ↑Pi 27 11, 2020 10:38 pm
Neotvoríš, neuvidíš, nevieš... ale stále tipuješ a v podstate tak len hejtuješ![]()
Ja som naopak otvoril a zo zvedavosti si aj prešiel ten jeho excel a žiaden gambling som tam nevidelIde úplne najnižšie možné mikroloty (0,01), iba sem tam výnimka, či dokup + je tam 650 tradov, či koľko to tam bolo, tak nejak... Čo tiež asi nie je málo za 15 mesiacov... Ja to osobne tiež vnímam ako sympatické, rovnako ako juggler, že sa do toho pustil za takých okolností ako sa pustil.
Skús prosím hneď nezhadzovať niekoho, a bez toho, aby si si čosi vôbec pozrel a prešiel, len tipoval. Ja som osobne rád, že sa tu ukazujú ľudia ako skrblík či zemepán a neboja sa ukázať čosi zo svojej kuchyne.
K tradingu sa nám snáď vyjadrí sám pán majster zemepán. Zaujíma to aj mňa.
tomáš virdzek napísal: ↑Pi 27 11, 2020 6:14 pm@juggler: Ja mám pocit, že on vie, koľko zarobil v USD, ale nevie koľko je to % a poriadne ani EC, keď má takú dobrú platformu, čo mu vyhodí len takýto report![]()
![]()
@Airmike: ako to myslíš, že miznú? Akože ich je menej, lebo sa nepíšu, alebo tak, že tu niekedy na fóre boli ale už nie sú t.j. boli zmazané?? Všimol si si to pred / po zmigrovaní fóra?o validite sme sa tu v priebehu rokov bavili nespocetne vela krat, vo vlaknach ako je 90tka a podobnych hovadinach. bolo to tam dost jasne vysvetlene. bohuzial ako som spominal pred tyzdnom, validne prispevky miznu, takze sa tu o tom stale dookola diskutuje. zbitocne
Si dobrý! Ja mám menej ako 1,4, ale som spokojný.
To je vtip, ne? U krátkodobých obchodů je PF>1.5 parádní, u daytradingu klidně i >1.2 (včetně fees). Má tam několik varujících věcí, ale PF to rozhodně není.
uvedomujes si ze porovnavas svoje opcne spready akka volatility trading so single smerovym, ano ?