meny obchodujem denne ziskovo
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
-
livetrader
- Dátum registrácie: So 24 02, 2007 2:27 pm
- Kontaktovať používateľa:
meny obchodujem denne ziskovo
Zdravim, dlho som to skusal nahodne na forexe bez uspechu
no potom som natrafil na obchodnika ktory sa tym zaobera roky
a po 2 ucenia som to skusil v reale a 2310 usd plus takze som velmi
spokojny.
Mam aj priamo system nie len nejake platene signaly,ktore
sa mi neosvedcili,signaly bez znalost obchodovania sk k nicomu.
Treba vediet aj obchodovat a to som sa naucil
tu
akcieforexburzakomodity.cheapindex.com
moj ucitel mi povedal aj priamo jeho hodnoty nastaveni
indikatorov a ich kombinacie,aj viacere ine veci
ktore neboli v rozsiahlych 200 stranovychj materialoch,
su to proste obchodnicke grify a finty a za toto som vdacny
lebo by som to zistoval roky a stalo by ma to usd.
mozete pripadne kontaktovat priamo tradera roba
jeho icq a skype je 257246807 icq a skype creator77 nie poliak
no potom som natrafil na obchodnika ktory sa tym zaobera roky
a po 2 ucenia som to skusil v reale a 2310 usd plus takze som velmi
spokojny.
Mam aj priamo system nie len nejake platene signaly,ktore
sa mi neosvedcili,signaly bez znalost obchodovania sk k nicomu.
Treba vediet aj obchodovat a to som sa naucil
tu
akcieforexburzakomodity.cheapindex.com
moj ucitel mi povedal aj priamo jeho hodnoty nastaveni
indikatorov a ich kombinacie,aj viacere ine veci
ktore neboli v rozsiahlych 200 stranovychj materialoch,
su to proste obchodnicke grify a finty a za toto som vdacny
lebo by som to zistoval roky a stalo by ma to usd.
mozete pripadne kontaktovat priamo tradera roba
jeho icq a skype je 257246807 icq a skype creator77 nie poliak
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 30 11, 2006 8:31 pm
- Been thanked: 1 time
Haha, ak to je naozaj trader Robo, tak zbohomfilip glasa napísal:Livetrader, tak toto vypadá skôr ako reklama na seba samého pod iným menom. Tak neviem či to písal naozaj livetrader, alebo Trader Robo. Nech si každý urobí úsudok sám.
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
Ja by som sa až tak hlasno nesmial. Ten človek má síce slabú prezentáciu, mizerné zmluvy a pochybnú históriu, ale to ešte nič nezmamená. Zdá sa, že je kreatívny, húževnatý, cieľavedomý a vytrvalý, že má veľkú šancu zbohatnúť skôr, ako väčšina čitateľov tohto fóra. Je však dôležité, aby to nerobil na ich úkor a správal sa korektne. Možno ak by nám porozprával niečo o sebe a svojich cieľoch, podelil by sa o skúsenosti, urobil by aj pre seba veľa. Kto chce byť úspešným, musí vedieť aj dávať, nielen brať. To sa ešte zrejme musí naučiť.Matus napísal:Haha, ak to je naozaj trader Robo, tak zbohom..
Keď sa úspešných ľudí spýtaš, ako začínali, tak sa hodnú chvíľu usmievajú, kým začnú o tom rozprávať. Nikdy sa však nesmej niekomu kto začína, lebo ťa môže veľmi rýchlo predbehnúť.
Hmm, asi sme sa neporozumeli. Studujem a venujem sa reklame a ta jeho prezentacia je naozaj zla. Nie kazdy vie vsetko a ak robi jednu vec dobre (trading), tak sa mozno nemusi vediet dobre spropagovat sa. Ale preto predsa mame delbu prace. Naozaj mu drzim palce aby sa mu darilo a mohol si dovolit profesionalny reklamny servis... (preto vsak nemusi spamovat diskusne fora)
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
-
Bebe
- Platinum Member ***
- Dátum registrácie: Po 12 02, 2007 1:09 pm
Tak prečo si mu Matus neponukol spolupracu? Veď ak niecomu rozumiem, a vidím v tej oblasti nejakú biedu, je to predsa príležitosť? Či nie? Ak sa venujes reklame a marketingu, určite nie Tvoj problém vedieť sa predať. Mal by si popri štúdiu aj prax. Myslím, že si práve prepásol príležitosť. Či to vidíš inak?Matus napísal:Studujem a venujem sa reklame..
Spam je neospravedlniteľný a nemusíme sa o tom baviť. Ale všetko zlé je na niečo dobré, možno nás táto téma ešte v niečom poučí.
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****
Inak spamovo (nevyžiadané telefonáty) fungujú aj niektorí tak trochu podvodnícky brokeri na Slovensku. A dosť ľudí sa im na to nachytá. Na inom webe písal klient Fimexu približne toto:
Broker obchoduje na účet klienta podľa zmluvy tak, že za zisk si inkasuje províziu a za stratu nič. Takže sa neberie dokopy celé portfólio.Za pár mesiacov desiatky obchodov. Na poplatkoch za obchody 3000 USD, na províziách za "výnosy" 800 USD. Klient prišiel o všetko.
Tieto firmy sa ku klientom dostávajú tiež spamom - telefonujú.
Broker obchoduje na účet klienta podľa zmluvy tak, že za zisk si inkasuje províziu a za stratu nič. Takže sa neberie dokopy celé portfólio.Za pár mesiacov desiatky obchodov. Na poplatkoch za obchody 3000 USD, na províziách za "výnosy" 800 USD. Klient prišiel o všetko.
Tieto firmy sa ku klientom dostávajú tiež spamom - telefonujú.
Kód: Vybrať všetko
Tak prečo si mu Matus neponukol spolupracu? Praxe mam ale dost, pracujem na vlastnu past, aj v ramci malej reklamnej agentury. Mam skusenosti aj s firmami, ktore vyrastali "na zelenej luke", prisli za nami a vymysleli sme im naozaj kreativne riesenia, ktore ich potiahli nahor a vobec ich to nestalo vela... Chce to ale chciet.
Prenesme tuto temu mozno na podu sukromnych sprav, nech nakoniec my sami nespamujeme toto forum prispevkami mimo temu
- Ladis
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 14 12, 2006 5:18 pm
- Been thanked: 25 times
kterej má na jeho webstránce :
Od roku 1996 jsem naučil obchodovat komodity, akcie a opce přes 10.000 lidí všech věkových kategorií a profesí, z různých koutů světa. Školou povinné studenty i lidi v penzi, tuzemské sportovní a umělecké celebrity, lidi z top managementu významných firem, ale i malé podnikatele či řadové zaměstnance. Nemálo z nich mi řeklo či napsalo, že jsem génius. http://www.komodity.cz
Ten genius Tom Řepík má korespondenty a ti okopírovali bez mojeho vedomí na mojí stránce moje texty o akciích a privatizaci a krachu a vytvorili z toho na http://www.komodity.cz 30 stránek a podepsali se jejich jmény pod to jako Kraus. Tak jsem jim napsal , ze si to tam mohou nechat , ale at to podepisou mojim jmenem a pak jmenem ode mne vyvolenym "A. Navrátil" Jenomze dnes vodi seznam.cz a google.cz lidi na moje texty na jejich stranky a ne na moje stránky. Tedy jsem radeji mel chtiti , aby ty texty z moji stranky na jejich strance vymazali.
Muže si Filip Glasa nebo Ladislav Konečný psáti taky na jeho webstránku , ze naučil obchodovat celebrity z celého sveta a ty celebrity ho nazývají genius ?
To vypadá dosti nemocně , to by se mělo léčit !
ZDARMA kniha v PDF ♥ ♥ Akcie a burza - jediná kniha, kterou potřebuješ http://nr1a.com/kniha.htm
♥ ♥ http://nr1a.com/AKCIE ♥ ♥ https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/
♥ ♥ http://nr1a.com/AKCIE ♥ ♥ https://www.facebook.com/groups/2660933057270038/
- filip glasa
- VETERAN MEMBER *****