Prosim ta kedy pochopite ze Short Interest je self reported nie je to po audite.JUGGLER napísal: ↑Št 16 05, 2024 6:27 pmPodľa mňa dobre si spravil.
Aj mňa zachránilo len to, že som si nerobil ilúzie a zobol si len z tých, čo neboli ešte vysoko: AMC a BB.
KOSS nie je vôbec zashortovaný, tak som škrtol. Ukážem, ale potom vymažem. Tie firmy sú shity a ked povyskočia hrozí big offering.
GME bol bohovský momentum tip od Danteho, stejne tak ako od teba bola AGBA.
Myslím, že v takých prípadoch netreba čakať a potom obchodovať FOMO, ale vsadiť , alebo nie a ,,obchod vyjde, alebo nie,,
Hop alebo trop, alebo ako vravia američania ,, double or nothing,, .... risk/reward je dobrý len na začiatku.
GME bol fantastický aj v tom, že je optionable a opcie boli normálne, kým teraz po tej volatilite sú prémia extrémne.
Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. Vďaka za tipy.
GME nepovedalo posledne slovo podla mna tento/buduci tyzden este bude divoky. Push na 80 nebol retail, retail orders su 90% dark pools (vsetky longy). Cokolvek to bolo, neskoncilo to.
Vcera na 30 USD masivne buy orders a co nas cakalo? Halt a zrazu drop.
Shorts never closed.
https://twitter.com/kaismaalej/status/1 ... k1S5w&s=09
Medzitym small cap firmy zrazu 10-20 nasobne volume a gainy 400-500%?
FFIE, GWAV, SINT.
Otazne je preco? Niekto bankrotuje a vypina shorty, alebo niekto niekomu pumpuje cenu hore abypredal vysoko a mal marzu?
FFIE dnes +100% cez 2 USD.. pride ti to normalne?