Ja sa ani moc snazit nemusim...vy mi sami nahravate tym ako menite kabaty v tomto fore a akí ste zaslepení....zlatko nemusíš sa snažiť o to, aby ste mali pravdu vždy len vy, nejde ti to
A pravda sa ukaze...
Ja sa ani moc snazit nemusim...vy mi sami nahravate tym ako menite kabaty v tomto fore a akí ste zaslepení....zlatko nemusíš sa snažiť o to, aby ste mali pravdu vždy len vy, nejde ti to
Peter, ak sedia pri tvojom mene na foafe tie firmy a osoby so 100%, tak je to OK."Tak zasa foaf nie je velmi presny. Ja mam podla foafu vraj nieco spolocne s Arthurom Andersenom a PWC"
No opat si nesklamal a pobavil si ma. Tvoj dalsi prispevok s vypovednou hodnotou rovnajucou sa nule. Slusny trapas.ezisi ty si taky chuj az mi slza z oka vypadla ako mozes byt taky ubohy...:-Dani neviete co tu kecaate...:-Da urazate nase osoby jedna za druhou...tak skludnite tie vase nevymachane hubicky...yooo...aa nemame riaditela ale riaditelku:-Da im moze byt suuuma fuk co my po skole vykonavame...a zadalsie...svoju pracu poznam viem co robim ze mi tu nejaky idiot nieco hovori mam ho v...tam kde si nepozeram...nemam dostat ake ponaucenie,...a je mi dost uubohe ze vy taki muudri ludia..po prve neovladate pravopis...a po dalsie zaoberate sa takymito vecami na fore:-D:-Dsa uvedomte:-D
...ty si taky chuj
....nejaky idiot
....Ty si chuj
Ale je možné, že ,,poistenie poisťovne,, čo vlastne zaisťovňa robí, zahŕňa i ochranu vkladov klientov pre prípad krachu.peter.cmorej napísal: Juggler, chlapec si to zasa trosku poplietol. Zaistovna samozrejme ruci za zavazky poistovne, tz. pre pripad vysokych poistnych udalosti. A neviem, ale mozno aj pre pripad defaultu ich dlhopisovych portfolii, ale to si nie som vobec isty (pripad kapitalovych poistiek). Samozrejme peniaze v podielovych fondoch v IZP nie su zavazkom poistovne, ale zavazkom prislusneho asset managementu. A tam funguje znama ochrana - spravca / statut fondu / depozitar, ...
A čo myslíš, prečo mali tí hlupáci v Amerike 60000 milonov stratu?Dnes ale vidím, že poisťovne SPAŽRAVELI.
Nepoisťujú už cez vlastných agentov (ktorým záležalo na mene poisťovne), ale v honbe za ziskom cez tretiu stranu.
Nezáleží im na KVALITE, ale na KVANTITE.
falloutbaby napísal:dobre chlapci tak si hovorte co chcete fakt - ja tu nič proti tomu nemám že vy sa tu snažíte otvoriť ľudom oči ohladne takýchto vecí len o jedno vás prosím nespomínajte tu už our group pre mňa zamna kritizujte nebankové organizácie atd ale túto firmu už nechajte tak . fakt vás prosím už to zachádza do takých extrémov že polovica z toho ani nie je pravda. ani ja tu nejdem vypisovať o vašej firme že aká je zlá že ani v najhoršom sne tak to prosím spravte aj vy tak ked máte trošku rozumu
Ale vsak, podla teba len vsetci kecaju a nehovoria pravdu, tak preco nemame nic pisat? Nieco nesedi?fakt vás prosím už to zachádza do takých extrémov že polovica z toho ani nie je pravda
falloutbaby napísal:
ja tu nebudem poukazovat na niekoho nedostatky nie som totižto sviňa ako vy ale dobreeee nevadííí kecajte dalej
Ja myslím, že bol, lebo ponúkali akože "garantovaný výnos" na úrovni 20-30% p.a. a to samozrejme nejde. Ak by tie ich projekty stáli za to, tak by im banky trhali ruky - aby im mohli požičať za výrazne menej.1.garantovana nebol tunel.
Filip, v tych casoch mi v Devin banke platili urok 12% na vkladnej knizke, kratkodobe terminaky vyleteli az do 20% a stat si poziciaval az na 15% urok. Vtedy boli take divne casy...filip glasa napísal: Ja myslím, že bol, lebo ponúkali akože "garantovaný výnos" na úrovni 20-30% p.a. a to samozrejme nejde. Ak by tie ich projekty stáli za to, tak by im banky trhali ruky - aby im mohli požičať za výrazne menej.
Fulloutbaby, Peter sa ta pýtal, co z toho nieje pravda. Nie co pravda je a este odpovies otazkou. Tak odpovedz konecne konkretne na niaku otazku.skôr čo z toho je pravda ? chápeš ani ja neviem možno úplnú pravdu ale neviete ju ani vy a darmo si myslíte že ano práve preto vám hovorím že už tú firmu neriešte riešte svoju očierňujte svoju aj tá má určite nedostatky ale tak videl si čo i len vetu že ja som na vašu firmu niečo napísala ? nie lebo proste nie som taká zákerná. neviete ustúpiť alebo čo ?
No tak to je smutne, ze ta to netrapi.no však ja vravím že neviem čo z toho je pravda ale v podstate ma to ani veľmi netrápi. a že k ostatnému ani nemá zmysel sa už vyjadrovať ? vy ste tiež ešte na tie moje otázky neodpovedali ani raz. že kedy s tým už prestanete , prečo sa nestaráte o svoju firmu atd ja som sa tiež nedočkala žiadnej odpovede.
Milan Ruzicka napísal:Dobry den.
Potrebujem si to trochu zosumarizovat.
Our Group nerobi nic nelegalne.
Ponuka "investovanie" cez IZP Investor od ING, co je totalne nevyhodne a drahe na poplatky.
A s tym spojene je klamanie klientov o vynosoch a medove reci o milionoch v 50tke.
Cize.. OG klame a ponuka nevyhodnu, zle nadstavenu poistku? O nicom inom to neni?
Jednoznacne, hlavne kvoli proviziam.Milan Ruzicka napísal:A preco myslite to tak robia? Koli vysokym proviziam?
Ak by sa Investor pouzival ako poistka so vsetkymi pripoisteniami a rozlozenim penazi do roznych fondov, tak by provizia bola podla mna rovnaka.
Alebo len koli tomu aby mohli hlasat ze niesu poistovaci? Ja to proste nepochopim ako mozu byt ti ludia take, s prepacenim svine, pretoze ti co tam robia niekolko rokov a su riaditelmi roznych regionov, to musia vediet, ze to tak nefunguje.
Samozrejme, že kvôli peniazom.Milan Ruzicka napísal:A preco myslite to tak robia? Koli vysokym proviziam?
Uff, tak to je silna kava. To som netusil, ze to funguje vsetko az na tak mizernej urovni. Ze sa tam moze dostat, s prepacenim, uplne kazdy blbec a predavat poistky. Hlavne, ze na stranke grupy je napisane, ze spolupracovnikov si poctivo vyberaju. Tak tomu sa hovori poctivy vyber...Mate pravdu, pracovat moze kazdy. Nemusi byt ani na skoleni, staci ak s nim niekto pospise mandatku a vybavi DICko. V pripade 17tiek mandatku podpisuje zakonny zastupca, takze aj tak sa to da.
V Allianzi by pripoistenie znížilo províziu, v Axe napríklad nie, takže netuším, ako majú vybavené ING OurGroupáci...Tago napísal: Kazdy klient potrebuje ine pripostenia. A ine poistenie. To ci by to zmenilo provizie od ING to neviem.
A rozlozenie rizika do fondov by proviziu ovplivnit nemalo.
Ale, bolo by dobre, keby sa vyjadrili aj financny poradcovia z tohto fora...
prečo by si potom nemohol investovať priamo do tohoto bežne dostupného fondu priamo a bez poplatkov navyše?ide minimalna ciastka na poplatky a poistenia a velka cast sumy ide priamo do fondu.
To ako funguju poplatky pri Investorovi, resp. pri kazdom IZP, je tu uz napisane asi sto krat.Hlasaju, ze ak to je nadstavene takto, tak z tej sumy 50 eur (co je minimum do vysegradu) ide minimalna ciastka na poplatky a poistenia a velka cast sumy ide priamo do fondu.
Ani takto sa peniaze nezhodnotia?
To si len skomplikuješ život.peter.cmorej napísal: Na zaklade toho co mi napisali tieto osoby a aj na zaklade toho co bolo napisane tu na fore, zvazujem ze si najdem chvilu cas, zajdem na policiu a podam trestne oznamenie na neznameho pachatela pre trestny cin podvodu.
Daju sa tie prispevky vratit naspat ?
Suhlasim. Jednoznacne o tomto treba pisat. Na zakonodarcov by som sa le moc nespoliehalJUGGLER napísal:Ja si myslím, že najlepšia cesta je písať o tom a hovoriť ľuďom pravdu. A keď sa budú také príspevky a blogy objavovať častejšie, dostane sa to aj do mienkotvorných médii.
A odtial je už krok k tomu, aby sa tým seriózne zaoberal UFT a zákonodarci a vymysleli niečo také ako RPMN u pôžičiek.
Keď im udeľujú licencie, tak asi nie sú podmienky tak prísne.Tago napísal: NBS v tomto pripade nemoze konat? Na zaklade niakeho podnetu?
Respektive, ake kroky moze podniknut?