LGBTI+
Pravidlá fóra
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
Nezabudnite, prosím, že svojou prítomnosťou a diskutovaním na tomto fóre vyjadrujete svoj súhlas s vždy aktuálnymi Podmienkami používania tohto fóra. Predovšetkým prosím dbajte na slušnosť komunikácie a rešpektovanie sa navzájom. Celé Podmienky používania tohto fóra si môžte prečítať tu.
- osamely chodec
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Ut 13 11, 2007 1:57 pm
- Has thanked: 248 times
- Been thanked: 601 times
- Kontaktovať používateľa:
Re: LGBTI+
Takze ono je dost podobne, u nas konzervativni krestania vnimaju zmenu pohlavia ako nieco neprirodzene a proti bozim zakonom
Existuju v prirode u cloveka biologicky iba dve pohlavia, to mame v genoch. Na tom sa dufam zhodne kazdy clovek co mal hodiny biologie. Akakolvek odchylka je anomalia a nemozem anomaliu vyhlasovat za normalitu. Anomalia nikdy nemoze byt normalita, lebo tym sa normalita dostava do stavu anomalie.
Existuju v prirode u cloveka biologicky iba dve pohlavia, to mame v genoch. Na tom sa dufam zhodne kazdy clovek co mal hodiny biologie. Akakolvek odchylka je anomalia a nemozem anomaliu vyhlasovat za normalitu. Anomalia nikdy nemoze byt normalita, lebo tym sa normalita dostava do stavu anomalie.
Existujú starí obchodníci a odvážni obchodníci. Je len veľmi málo starých, odvážnych obchodníkov. “ -Ed Seykota-
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
Láska nad zlato, myšlienka nad majetok.
Chodci a cyklisti vážia menej ako šoféri a šoférky. (prieskum EU)
Na obchodovani s NG nie som ziskovy.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 24 03, 2011 5:19 pm
- Has thanked: 301 times
- Been thanked: 202 times
MiBi skor sa tu bavime o tom, akoby EU do obcianskych presadzovala povinnu kolonku vierovyznanie. Co to ma hladat v beznom statnom doklade?? A co ma v beznom statnom doklade hladat pocitove pohlavie? Ak tak velmi chcu, nech daju vsade povinne biologicke pohlavie a ze kto velmi chce nech si do vedlajsej moze dat zapisat aj pocitove pohlavie.
- JUGGLER
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: Št 17 04, 2008 8:39 pm
- Has thanked: 2436 times
- Been thanked: 2824 times
Nejde o to, že u nás konzervativni krestania vnimaju zmenu pohlavia ako nieco neprirodzene.
Ide o to, že ako štát sami (demokraticky) rozhodujeme o tom, že uznávame 2 pohlavia a za akých okolností môže byť zmena pohlavia zapísaná v dokumentoch.
Teda nie je demokratické, ked väčšina chce 2 pohlavia, aby nám únia vnútila, že musíme uznávať 10 pohlaví.
Nemusíme a strašenie väzením nie je namieste..ide len o to, že u nás treba rešpektovať naše zákony.
Prečo by nám mala EU vnucovať, že zmena pohlavia len na základe pocitu znamená, že u nás môže ísť MUŽ do sauny alebo WC medzi ženy, alebo trebárs súťažiť zo ženami?
Pritom sme len obyčajná ÚNIA - teda zväzok suverénnych národných štátov.
Na rozdiel od Spojených štátov amerických, čo je federácia , teda v podstate jeden štát ...aj napriek tomu sa tam rešpektujú zákony rôznych štátov kde spadá aj zmena pohlavia, trest smrti a pod.
Zdravý rozum sa zastavuje nad tým, lebo nie sú domyslené veci, kam až takáto šialená progresivita môže zájsť.
V USA to už zažili, dával som príklady aj z Kanady ( že vlastný otec mal zakázané svoju dcéru nazývať jej pravým menom ).
Ak EU dospeje k tomu, že bude 10 pohlaví, alebo niekto bude mať právo myslieť si, že je zviera a vynucovať si od spoločnosti iné zaobchádzanie, čo ďalej?
To väzenie je blbosť- ako keby si povedal, že turista z dúhového štátu nemôže ísť do arabského štátu...
Môže, ale musí rešpektovať ich zákony a konať tak, aby ich neporušoval.
Zákony sa neporušujú tým, že si myslím, že som žena, alebo mutant, ale tým, že robím niečo nezákonné,
napríklad vtrhnem s odhaleným penisom do ženskej sauny a budem sa oháňať EU pasom kde mám napísané že som žena...
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Zmena pohlavia neexistuje - pohlavie mas zakodovane v DNA kazdej jedinej tvojej bunky. To nie je len ci mas penis alebo vaginu.
Existuje len imitacia zmeny pohlavia.
A mat v oficialnom doklade zapisovane imitacie zmeny pohlavia, imitacie zmeny farby pokozky, imitacie zmeny farby vlasov --- je nezmysel. Progresivisticky nezmysel a vyraz hlbokej demencie.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
- Dátum registrácie: St 07 07, 2021 11:52 am
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 1619 times
Jaroslav a Kuba je potom co? Neomarxisticky progresivna?jaroslav80 napísal: ↑Pi 15 05, 2026 12:23 pm Z mojho pohladu, hmutie PS zneuziva slovo "progresivne" a schovava zan diktatorske maniere. Nasledne Juggler ohyba slovo "neomarxizmus" a prilepuje ho k zneuzitemu "progresivizmu", aby poukazal prave na tie skryte diktatorske a cenzorske maniere PS.
Priklad. Polskom aktualne rezonuje tema, ze dvaja Poliaci, kedze Polsko neuznava homosexualne "manzelstva" ani "registrovane partnerstva" - isli do Germanie, kde to uznavaju a tam "uzavreli zvazok". Nasledne prisli do Polska a vyzadovali, aby uznali formalne ich zvazok, ktory v Polsku ale nie je zakotveny v zakonoch. Polsko je clenom EU, ale do EU vstupovalo s tym, ze v kulturno-etickych otazkach si zakony stanovuju jednotlive staty a nie centrala EU. Centrala EU to zjavne ignoruje - diktatorska praktika. Hnutie PS pracuje podobnymi sposobmi a podporuje taketo praktiky. Takze z mojho pohladu by som prilepil skor nalepku "diktatorsky progresivizmus". "Neomarxisticky progresivizmus" je z mojho pohladu mierne nepresne.
V roku 2022 Kubánci nehlasovali o štáte, revolúcii ani socializme. Hlasovali o rodine, láske a o tom, kto môže s kým žiť. A práve preto malo toto referendum taký symbolický význam.
Nový Rodinný kódex — Código de las Familias — legalizoval manželstvá párov rovnakého pohlavia, umožnil adopcie homosexuálnym partnerom a výrazne rozšíril práva detí, starých rodičov či nebiologických rodičov. V praxi to znamená, že Kuba sa týmto zákonom dostala približne na úroveň progresívnejších západoeurópskych krajín, ako sú Španielsko, Portugalsko, Belgicko či Holandsko. A v niektorých detailoch ich dokonca predbehla.
Keď dnes človek prechádza Havanou a vidí dúhové vlajky počas oficiálnych podujatí organizovaných štátom, pôsobí to ako úplne iná krajina. A ešte väčší paradox nastáva vo chvíli, keď zistí, že Kuba dnes patrí medzi málo krajín regiónu, kde štát financuje tranzície a operácie zmeny pohlavia v rámci verejného zdravotníctva.
https://www.navratil.travel/kubansky-pa ... ez-europa/
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Jasne, ze Kuba je neomarxisticky progresivna, nieco na sposob Bidenovskych USA alebo aktualnej EU.
Plus Hispanci, Latinska Amerika a Frantici maju LGBTi zrejme ako taky folklor. Ides po Madride na ulici a kazdy druhy semafor pre chodcov tam ma dve dievcatka ako sa drzia za ruku. Francuzske filmy za poslednych 10 rokov takmer ziadny neziskal nejake ocenenie ak v nom neboli predstavovane lezby.
- iosephus
- Gold Member **
- Dátum registrácie: Po 06 02, 2023 2:56 pm
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 122 times
"Od zavedenia zákona v roku 2008 dokázalo operáciu reálne podstúpiť menej ako 30 Kubáncov. Čakacia doba trvá niekoľko rokov a operácie nevykonávajú kubánski lekári, ale belgickí dobrovoľníci, ktorí prichádzajú raz ročne.
Americké obchodné embargo navyše bráni kubánskym lekárom získať hormonálne lieky a chirurgické pomôcky. Mnoho trans Kubáncov si preto hormóny obstaráva cez internet bez lekárskeho dozoru.
https://coha.org/a-new-revolution-the-p ... s-in-cuba/
Americké obchodné embargo navyše bráni kubánskym lekárom získať hormonálne lieky a chirurgické pomôcky. Mnoho trans Kubáncov si preto hormóny obstaráva cez internet bez lekárskeho dozoru.
Trh dokáže byť iracionálny dlhšie, ako my solventní.
https://smartinvestor.sk/
https://smartinvestor.sk/
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
Clanok je z r. 2015 a podla mojho zdroja to referedum bolo v r.2022iosephus napísal: ↑Pi 15 05, 2026 1:39 pm "Od zavedenia zákona v roku 2008 dokázalo operáciu reálne podstúpiť menej ako 30 Kubáncov. Čakacia doba trvá niekoľko rokov a operácie nevykonávajú kubánski lekári, ale belgickí dobrovoľníci, ktorí prichádzajú raz ročne.
-
jaroslav80
- VETERAN MEMBER *****
Presne ako sa pise v clanku a ako suhlasim aj ja - Kuba je progresivny neomarxizmus podobnej urovne ako Spanielsko, Portugalsko, Belgicko, Holandsko a v niektorych oblastiach aj viac.
-
MiBi
- VETERAN MEMBER *****
Neomarxista Lubos krici, ze Slovensko stoji za Kubou:
https://www.facebook.com/reel/2126969927875041
https://www.facebook.com/reel/2126969927875041